Privacy Policy

Introductie 

Deze site valt onder het recht en de regels van de Nederlandse wet en wordt gehost vanuit Nederland. Deze site is eigendom van Frank Gerritse meubelen en wordt onderhouden door Verkerk Webdesign en services, en alle vragen m.b.t. privacy moeten in eerste instantie gericht worden aan info(at)frankgerritse-meubelen.nl.
Houd u er rekening mee, dat wij gegevens voor een minimum periode moeten bewaren, zoals aangegeven in de wet van ons land. Elke vorm van privacy gevoelige informatie dat getoond wordt op publieke gedeelten van deze site, kunnen op schriftelijke verzoek gericht aan het onderstaand adres worden verwijderd. Houd u er rekening mee dat een kleine administratieve bijdrage gevraagd kan worden.
 
Verzameling van data

Deze website verzamelt data in overeenstemming met het Nederlands recht. Deze website verzameld logs inclusief IP adressen, maar geen persoonsgebonden data van bezoekers, de server logs worden gebruikt bij het opsporen van problemen binnen de site en zijn toegankelijk voor de politie en andere gerechtelijke autoriteiten in Nederland.
 
Informatie derden
 
Ondanks we geen informatie aan derden verkopen, geven wij wel informatie door aan andere partijen om een beter service te kunnen verlenen. De volgende derde partijen hebben toegang tot een deel van onze data:
Google Analytics cookies, Google analytics is onze primaire web statistieken software, er worden geen identificeerbare data verzonden naar Google analytics maar geografische locaties wanneer deze beschikbaar zijn.
 
Bezwaren

Heeft u informatie nodig of u ben overtuigd dat er een fout is gemaakt binnen deze document, dat kunt u contact opnemen via e-mail of een brief sturen naar Frank Gerritse, Graafschapsstraat 9A, 4116 GE  BUREN (GLD). Heeft u het gevoel dat uw zaak niet correct wordt afgehandeld, dan kunt u zich richten aan de volgende instantie,College Bescherming Persoonsgegevens.
We gaan zeer serieus om met uw privacy en verkopen of gebruiken uw gegevens niet in een manier dat gezien kan worden als ongepast zowel ethisch als in de wetgeving.

 

Top